0

U heeft geen items in uw winkelwagen

Wat wij aanbieden voor

Recreanten

Heeft u nog nooit geschoten? Of bent u op zoek naar een spannende activiteit met uw bedrijf, vriendengroep of voor een vrijgezellenfeest?
Bij Schietbaan De Wildenberg bieden we uitdagende arrangementen voor iedereen.

Kleiduivenschieten
U schiet met een hagelgeweer (kaliber 12) op vliegende schijven van klei. De kleiduiven komen vanuit verschillende richtingen, dus uw reflexen, ogen en vaste hand worden flink op de proef gesteld! Het kleiduivenschieten vindt buiten plaats, en bij slecht weer staat u overdekt. Met een arrangement vanaf 8 personen bent u ongeveer anderhalf uur aan het schieten. Uw privé-instructeur begeleidt u van begin tot eind en u blijft als groep bij elkaar. Bovenstaande arrangementen zijn inclusief deze begeleiding, het gebruik van het wapen, de munitie en gehoorbescherming, en zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar.

Klein kaliber schieten
Op onze binnenbanen schiet u met een klein kaliber pistool op een schietschijf die op 12 meter afstand hangt. Na afloop krijgt u uw eigen schietschijf mee naar huis zodat u thuis uw prestaties kunt bewijzen! Voor alle aangeboden arrangementen geldt dat u verplicht bent om een registratieformulier in te vullen. Hierbij heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig.

Om een reservering te plaatsen gaat u naar onze arrangementen

Arrangementen

Arrangement 1 - 25 kleiduiven €42,50 p.p

Arrangement 2 - 15 kleiduiven en 10 klein kaliber pistool €44,50- p.p

Arrangement 3 - 25 kleiduiven en 10 klein kaliber pistool €59,50 p.p

Arrangement 4 - 20 klein kaliber pistool €42,50 p.p.

Onze arrangementen zijn geschikt voor iedereen (vanaf 18 jaar) die graag eens kennis wil maken met de schietsport of die op zoek is naar een uitdagende activiteit. Onze arrangementen zijn incl. gebruik wapen, munitie, gehoorbescherming en begeleiding. Voor recreatief schieten in Nederland, bent u verplicht zich te registreren in een register. Deze wordt na de reservering via email naar u verzonden. Het gebruik van eigen wapen in recreatief gezelschap is niet toegestaan.

Foto's

Aankomende

Activiteiten

Geen informatie beschikbaar