0

U heeft geen items in uw winkelwagen

Algemene voorwaarden

Schietbaan de Wildenberg BV

Door het plaatsen van een reservering, gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden:

 1. Identiteitsbewijs is verplicht. Hier wordt naar gevraagd vóór het schieten. Een kopie volstaat niet, zonder ID wordt er niet geschoten. Kosten voor het niet kunnen uitvoeren van het arrangement, liggen bij de klant.
 2. Wijzigingen minimaal 5 dagen voor aanvang van de activiteit doorgeven, het gereserveerde aantal personen wordt in rekening gebracht. Verantwoordelijkheid voor het doorgeven van juiste aantal personen ligt bij de klant zelf.
 3. Annuleren (of verplaatsen) van de reservering kan tot 5 dagen van tevoren. Na dit tijdsbestek wordt er 50% in rekening gebracht.
 4. Minimale leeftijd om te schieten is, 18 jaar.
 5. U behoeft 10 minuten voor aanvangstijd aanwezig zijn, i.v.m. aanmelding en identiteitscontrole.
 6. Alcohol en drugs nuttigen voor en tijdens de activiteit is ten strengste verboden.
 7. Facturatie achteraf is niet mogelijk.
 8. Betaling van overige (of totale) kosten kan na de activiteit met Cash of PIN. Credit Card wordt niet geaccepteerd. Een factuur kan eventueel worden afgedrukt wanneer de kassabon niet volstaat.
 9. Het wordt zwangere vrouwen afgeraden deel te nemen aan de schietactivteiten, ook het betreden van de schietbaan wordt afgeraden. Dit kan gevolgen hebben voor het ongeboren kind. Besluit u toch deel te nemen dan is dit geheel op eigen risico.
 10. De schietbaan en de horeca sluit iedere dag om 18:00u. Als u om 16:30u boekt, houd hier dan rekening mee met de planning van uw avond.
 11. Wanneer u op vrijdag om 12:00u of zaterdag/zondag om 10:00u boekt hoeft u maar 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Als u eerder arriveert staat u nog even voor een gesloten poort tot we openen.

Aankomende

Activiteiten

Geen informatie beschikbaar

Getuigenis

Wat klanten zeggen

Meer reviews op onze Facebook-pagina